• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
1

بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان تهران اختصاص یافته است

  • کد خبر : 17246
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۳:۴۶
بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان تهران اختصاص یافته است

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران گفت: 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی کشور در نظر گرفته شده که 8.2 درصد آن معادل 13 هزار و 160 میلیارد ریال به استان تهران اختصاص داده شده است. محمدرضا مس فروش روز دوشنبه در نخستین جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی جنوب استان […]

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران گفت: 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی کشور در نظر گرفته شده که 8.2 درصد آن معادل 13 هزار و 160 میلیارد ریال به استان تهران اختصاص داده شده است.

محمدرضا مس فروش روز دوشنبه در نخستین جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی جنوب استان تهران که در فرمانداری ورامین برگزار شد افزود: این میزان تسهیلات بانکی بین 981 واحد صنعتی، معدنی و کشاورزی استان براساس ضوابط و معیارهای اعلام شده، توزیع می شود.
وی اظهار کرد: تا کنون یک هزارو 800 واحد برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کرده اند که بیش از 900 واحد صنعتی و کشاورزی از این تعداد به بانک های عامل معرفی شده اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تصریح کرد: دراین زمینه از بانک های عامل انتظار داریم تا به تعهدات خود در ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی استان عمل کنند.
مس فروش گفت: 17 هزار واحد صنعتی، 412 هزار واحد صنفی تولیدی و توزیعی و تعداد کمی معدن در استان تهران فعالیت دارند که این واحدها ظرفیت بالقوه ای برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور محسوب می شوند.
وی افزود: یکی از مهمترین برنامه های سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران، ساماندهی صنایع مستقر در مناطق مختلف استان است چرا که طی 50 سال گذشته ، بیش از 10 هزار واحد صنعتی به صورت غیر متوازن رشد کرده اند و نمی توان نسبت به این واحدها بی تفاوت بود.
وی اظهار کرد: بر اساس الزامات قانونی ، این واحدهای پراکنده باید از نقاط فعلی به مناطق و فضاهای مجاز منتقل شوند که این امر طی دو سال گذشته با شتاب بیشتری دنبال می شود.

لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=17246
  • ارسال توسط :
  • 43 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان تهران اختصاص یافته است بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.