• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
1

بیش از 80 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور فعال هستند

  • کد خبر : 14015
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۸:۴۲
بیش از 80 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور فعال هستند

سمنان- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: بخش عمده واحدهای صنعتی در ردیف صنایع کوچک و متوسط قرار دارند و هم اکنون با این تعریف در کشور بیش از 80 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط داریم. علی یزدانی روز یکشنبه در گفت وگو […]

سمنان- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: بخش عمده واحدهای صنعتی در ردیف صنایع کوچک و متوسط قرار دارند و هم اکنون با این تعریف در کشور بیش از 80 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط داریم.

علی یزدانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در سمنان افزود: در مجموع و به طور متوسط 19 درصد از واحدهای صنایع کوچک و متوسط کشور راکد و تعطیل هستند، اگر چه این رقم در برخی استان ها بیشتر از 19 و در برخی استانها کمتر از 19 درصد است.
یزدانی با بیان اینکه واحدهای تعطیل در برخی از شهرک های صنعتی بسیار کم است، افزود: در حال حاضر در برخی شهرک ها و نواحی صنعتی کشور بیش از 90 درصد واحدها فعال هستند.
وی با بیان اینکه فعال و غیرفعال بودن واحدها به نوع فعالیت و تولید آنها وابسته است، خاطرنشان کرد: تولیدات برخی از این واحدهای تولیدی و صنعتی از بازار خوبی در سطح ملی و بین المللی برخوردارند و در این شرایط آسیب زیادی ندیدند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور، شمار واحدهای تولیدی بزرگ کشور را 377 واحد اعلام کرد و گفت: واحد های بزرگ به واحد هایی گفته می شود که بیش از 100 نفر نیروی کار دارند و سهم استان سمنان از این واحدها 57 واحد است.
یزدانی از حمایت واحدهای تولیدی از طریق پنج صندوق زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و افزود: چهار صندوق از این پنج صندوق، در استان سمنان فعال است.
وی از پیش بینی مشوق هایی برای فعالیت واحدهای تولیدی کشور خبر داد و افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اعطای تسهیلات نیز اولویت را به واحدهایی داده که از بازار خوبی در داخل و یا خارج برخور باشند.

لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=14015
  • ارسال توسط :
  • 44 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای بیش از 80 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور فعال هستند بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.