دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور تاکید کرد باید تجارت به موتور محرک صنعت تبدیل شود و گفت: مناطق آزاد باید رسیدن به چشم انداز ایران 1404 الگوسازی کنند.
وی ادامه داد: برای نمونه میزان پرونده های قضایی در قوه قضاییه بیشتر از ظرفیت رسیدگی این دستگاه است و حتی معاونتی نیز در این قوه برای پیشگیری از جرم تشکیل شده و به باور برخی، راه حل این مساله تفکیک دعاوی کیفری از حقوقی است؛ بر این اساس دعاوی کیفری در دستگاه های حکومتی رسیدگی می شود اما دعواهای حقوقی (مالی و…) را می توان خصوصی سازی کرد.
ترکان افزود: امروزه در جهان صنعتی خصوصی سازی در بخش دعاوی حقوقی رخ داده است که از آن به عنوان نظام داوری یاد می شود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور گفت: شاید بشود این الگو را در مناطق آزاد کشور اجرا کرد تا در صورت مناسب بودن، آن را به دیگر مناطق تسری داد.
ترکان گفت: مسوولان باید از ما بخواهند در مناطق آزاد الگوسازی کنیم نه اینکه تجربه سایر مناطق را پیاده سازیم.
مشاور رییس جمهوری به لزوم چابک سازی دستگاه های دولتی اشاره کرد و گفت: امسال تا دو بیلیارد و 300 هزار میلیارد ریال (230 هزار میلیارد تومان) به بودجه جاری کشور اختصاص یافته است.
- ارسال توسط : مدیریت
- 23 بازدید
- دیدگاهها برای ترکان: مناطق آزاد برای ایران1404 الگو شوند/لزوم تبدیل تجارت به موتور محرک صنعت بسته هستند

