• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 23 August - 2026
1

خسارت 1500میلیاردتومانی حادثه ساختمان پلاسکو/بخش قابل توجهی از اصناف این ساختمان بیمه نیستند

  • کد خبر : 29883
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۷:۵۲
خسارت 1500میلیاردتومانی حادثه ساختمان پلاسکو/بخش قابل توجهی از اصناف این ساختمان بیمه نیستند

رئیس اتاق اصناف ایران، حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو را یک زنگ خطر برای همه بخش های مدیریت شهری کشور دانست و برآورد خسارت این مجموعه را حدود 1500 میلیارد تومان اعلام کرد. «علی فاضلی» پنجشنبه شب در حاشیه جلسه کمیته حادثه ساختمان پلاسکو در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: برآورد اولیه کمیته ویژه […]

رئیس اتاق اصناف ایران، حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو را یک زنگ خطر برای همه بخش های مدیریت شهری کشور دانست و برآورد خسارت این مجموعه را حدود 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.

«علی فاضلی» پنجشنبه شب در حاشیه جلسه کمیته حادثه ساختمان پلاسکو در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: برآورد اولیه کمیته ویژه رسیدگی به حادثه ساختمان پلاسکو از خسارات مالی حدود 1500 میلیارد تومانی است و متاسفانه بخش قابل توجهی از اصناف این ساختمان بیمه نیستند.
فاضلی ادامه داد: متاسفانه از سرنوشت تعدادی از کسبه و شاغلان ساختمان پلاسکو اطلاعی در دست نیست و ابعاد مختلف خسارات این حادثه تلخ در کمیته ویژه ای در اتاق اصناف ایران در دست بررسی است.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: کمیته ویژه رسیدگی به حادثه ساختمان پلاسکو و وضعیت کسبه و اصناف این حادثه در اتاق اصناف ایران با حضور مسوولان دولتی، رئیسان اتحادیه های ذی ربط و دبیرکل و معاونان اتاق تشکیل شده است.
رئیس اتاق اصناف ایران با ابراز تاسف از وقوع حادثه ساختمان پلاسکو تهران، ضایعه درگذشت همکاران صنفی این ساختمان و آتش نشانان فداکار را تسلیت گفت.
ساختمان پلاسکو با حدود 54 سال قدمت یکی از ساختمان های قدیمی تجاری در تهران بود که صنف های پوشاک، کفش و پیراهن دوزان و صنف لوازم ورزشی بیشتر واحدهای صنفی و تولیدی در آن فعالیت داشتند
لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=29883
  • ارسال توسط :
  • 41 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای خسارت 1500میلیاردتومانی حادثه ساختمان پلاسکو/بخش قابل توجهی از اصناف این ساختمان بیمه نیستند بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.