در بازار امروز (شنبه) در این لحظه، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 441 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته یک تومان کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی خانه صمت تهران و به نقل از اقتصادنیوز، در بازار امروز(شنبه)، نرخ دلار آمریکا معادل سه هزار و 441 تومان گزارش شده که نسبت به روز گذشته یک تومان کاهش یافته، همچنین پوند انگلیس و دلار کانادا به ترتیب با قیمتهای پنج هزار و پنج تومان و دو هزار و 670 تومان به فروش میرسند که نسبت به روز گذشته 13 و سه تومان کاهش قیمت داشتهاند.
این در حالی است که درهم امارات و لیر ترکیه به ترتیب با دو و یک تومان افزایش قیمت با قیمتهای 943 تومان و هزار و 173 تومان به فروش میرسند. همچنین دلار استرالیا و کرون دانمارک به ترتیب هفت و یک تومان افزایش قیمت داشتهاند.
فرانک سوئیس نیز در این لحظه با هفت تومان کاهش قیمت معادل سه هزار و 503 تومان معامله میشود. این در حالی است که سایر ارزها با همان قیمتهای قبلی به فروش میرسند.


