معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه برجام شرایط بین المللی ایران را کاملا متحول کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند نقش موثری را در منطقه إیفا کند.
وی اضافه کرد: شورای امنیت نقش ایران در سوریه را به عنوان ضامن صلح و امنیت به رسمیت می شناسد و به آن احترام می گذارد این درحالی است که قبل از برجام ایران را تهدید منطقه در رابطه با قطعنامه نامه های هسته ای عنوان کرده بودند.
معاون حقوقی و امور بین الملل وزارت امور خارجه تصریح کرد: فعالیت های هسته ای ایران به عنوان تهدید قلمداد شده بود و همان قطعنامه های شورای امنیت که ایران را تهدید و برنامه های هسته ای ایران را تهدید شناسایی می کرد و از همه کشورها می خواست با ایران همکاری نکنند و به دانشجویان ایرانی اجازه تحصیل در دیگر کشورها را نمی داد و از ایران می خواست فوردو، اراک و غنی سازی را ببندد ، همه با برجام یکجا لغو شد. وی افزود: اما شورای امنیت با قطعنامه جدید ۲۲۳۱ صادر شده، برنامه هسته ای ایران را به رسمیت شناخت.
وی با اشاره به نشست اخیر آستانه برای بررسی موضوع صلح در سوریه گفت : خود امریکایی ها گفتند ننگی برای امریکا بدتر از این نیست که ایران و روسیه کنار هم بنشینند و تصمیم بگیرند آیا امریکا به نشست دعوت شوند یا نه.
ادامه دارد…

