• امروز : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
مطالب 17733 امروز 0
0

وعده دولت به مردم درباره بهبود اوضاع اقتصادی

  • کد خبر : 26401
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴
وعده دولت به مردم درباره بهبود اوضاع اقتصادی

علی طیب‌نیا؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی از نمایان شدن تدریجی رشد اقتصادی در زندگی مردم خبر داد. به نقل از خبرگزاری ایسنا: علی طیب‌نیا؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی از نمایان شدن تدریجی رشد اقتصادی در زندگی مردم خبر داد. وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی در این باره که مردم چرا هنوز رشد […]

علی طیب‌نیا؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی از نمایان شدن تدریجی رشد اقتصادی در زندگی مردم خبر داد.

به نقل از خبرگزاری ایسنا: علی طیب‌نیا؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی از نمایان شدن تدریجی رشد اقتصادی در زندگی مردم خبر داد.
وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی در این باره که مردم چرا هنوز رشد اقتصادی را در زندگی خود احساس نمی‌کنند؟ گفت: برای پاسخ به این سوال باید بگویم که دلیل این است که هنوز به نقطه اوج خودمان در گذشته بازنگشته‌ایم.
طیب نیا افزود: ما به یک مرحله‌ای رسیده‌ بودیم که سال به سال به تولید و درآمد مردم اضافه می‌شده است. این روند تا سال 1390 ادامه داشت و اگر آن تصمیم‌گیری‌ها در آن سال‌ها انجام نمی‌شد، باید به‌طور طبیعی در سال 1391، 1392، 1393، 1394 و 1395 هر سال حدود سه یا چهار درصد به تولید و درآمد کشور اضافه می‌شد، ولی این رشد اضافه نشد و حتی تولید ملی به اندازه 10 درصد و درآمد ملی به اندازه 20 درصد سقوط کرد و اکنون نیز برای اینکه به قله‌ قبلی خود برگردیم حداقل دو تا سه سال باید رشد اقتصادی داشته باشیم و عدم حصول رشدهای سه و چهار درصدی را جبران کنیم. برداشت من این است که آثار رشد به تدریج در زندگی مردم نمایان خواهد شد.

وزیر اقتصاد در ادامه اظهار کرد: قطعا وضعیت موجود وضعیت خوبی نیست و ما از این وضعیت مردم راضی نیستیم و تلاش می‌کنیم که اوضاع اقتصادی مردم بهبود یابد، ولی مقایسه کنید که از کجا به کجا رسیدیم و در چه شرایط بدتری می‌توانستیم باشیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: تاکید می‌کنم که روزی نگران بودیم که نکند به جایی برسیم که مجبور باشیم در ازای نفت غذا دریافت کنیم و اگر چنین شد، چطور می‌توانیم آن را مدیریت کنیم، ولی اکنون اعتراض می‌شود که چرا رشد پنج درصدی کیفیت مطلوبی ندارد.

و بحث درباره کیفیت رشد نیز نشان می‌دهد که وضعیت به قدری قابل قبول شده است که درباره کیفیت رشد اقتصادی صحبت کنیم که چرا بخش عمده‌ای ار رشد اقتصادی به خاطر بخش نفت حاصل شده است.
چرا صنایع کوچک و متوسط هنوز به راه نیفتاده‌اند و… می‌خواهم بگویم همین مطالباتی که مردم و شما خبرنگاران اکنون از ما دارید نشان می‌دهد که وضعیت ما فرق بسیاری کرده است.
لینک کوتاه : https://www.tehranhim.com/?p=26401
  • ارسال توسط :
  • 0 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای وعده دولت به مردم درباره بهبود اوضاع اقتصادی بسته هستند

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.